Velkommen til Entreprenør Svein Oves AS

Entreprenør Svein Oves AS ble etablert i 2002, men gründer Svein Ove Brændhagen har vært aktiv i bransjen siden 1985. Han har både lang ledelseserfaring og erfaring som utførende håndverker. I dag har bedriften 14 ansatte og holder til på Lunner, på Hadeland som tilhører Oppland fylke. Lunner ligger 50 km fra Oslo, 30 km fra Gardermoen, 60 km fra Gjøvik og 25 km fra Hønefoss. Vårt dekningsområde er Gjøvik, Hadeland, Ringerike, Jevnaker, samt Oslo med omegn.

Bedriften hadde fra starten i 2002 til 2006 solid vekst, med omsetningsøkning fra 6 til 32 millioner. Dette resulterte i at vi ble kåret til Gaselle-bedrift fire år på rad, hvor vi i 2005 ble kåret til landets beste trippelgaselle blant 137 bedrifter som kunne titulere seg Gaselle-bedrift 3 år på rad.

Vi er selvsagt stolte over de gode resultatene og anerkjennelsen, men det er til syvende og sist fornøyde kunder som teller mest for oss. Derfor vil kvaliteten alltid komme i første rekke. For å oppnå god kvalitet på sluttproduktet må alle ansatte være kvalitetsbevisste og inneha teoretisk og praktisk kunnskap. Vi takker våre ansatte som har vært med på å føre firmaet frem i den posisjonen det står i dag. Vi har ikke noe mål med å bli noe større enn hva vi i dag er, med en omsetning på ca. 25 mill.